Όλη η Super League 2, λεπτό προς λεπτό, στην ΕΡΤ3

Οργισμένοι στην ΕΡΤ με τα ιδιωτικά κανάλια

Αιτία, τα ποδοσφαιρικά.

Βραδινός Διαδρομιστής, με μία νέα κόντρα στο επίκεντρο.

Γιατί η ΕΡΤ τα έχει βάλει με τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς;

  • Έξαλλοι είναι στην ΕΡΤ με την προβολή στιγμιοτύπων των αγώνων της Super League 2 και της Football League από ιδιωτικά κανάλια. Δίχως να έχει υπάρξει άδεια από τη δημόσια τηλεόραση ή κάποιο οικονομικό deal, στην Αγία Παρασκευή είδαν στιγμιότυπα από αθλητικά δικαιώματα που έχουν πληρώσει για να αποκτήσουν. Και δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι.

 

  • Πολλά θα αλλάξουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τη μυθοπλασία να περνά –ύστερα από αρκετά χρόνια- σε δεύτερη μοίρα. Τα μόνα σήριαλ που συνεχίζουν είναι οι «Άγριες Μέλισσες» και ο «Ήλιος», ενώ την ίδια ώρα, η «Φάρμα» είναι πλέον βέβαιο πως θα επιστρέψει κατά το πρώτο μισό της νέας σεζόν. Το κανάλι, μάλιστα, αναζητά ακόμα ένα… δυνατό ριάλιτι προκειμένου να κοντράρει στα ίσα το GNTM και ίσως το Survivor, αν τελικά το δούμε να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη.

Οργισμένοι στην ΕΡΤ με τα ιδιωτικά κανάλια

  • Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Σάκη Τανιμανίδη στον ΣΚΑΪ και το Survivor, όχι λόγω συμφωνίας του με τον ΑΝΤ1 (είναι γνωστό πως από το Μαρούσι παίρνει ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε από την Acun Medya– αλλά διότι ο σταθμός του Φαλήρου είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του Γιώργου Λιανού, ο οποίος έχει από τώρα «κλειδώσει» για τον επόμενο κύκλο. Ο Τανιμανίδης, από τη μεριά του, λέγεται πως σχεδιάζει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1…

 

  • Στον ALPHA παραμένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά χωρίς κάποιο project να προορίζεται για εκείνη. Και παρά τα όσα αφήνουν να διαρρεύσει οι άνθρωποι του καναλιού της Κάντζας, είναι πολύ πιθανόν η σεζόν να τη βρει χωρίς εκπομπή. Μέχρι αυτήν την ώρα, η ίδια δεν έχει πραγματοποιήσει καμία συζήτηση με τους ιθύνοντες σχετικά με τη νέα της θέση – αν υπάρξει δηλαδή…

Οργισμένοι στην ΕΡΤ με τα ιδιωτικά κανάλια

  • Δεν έχει κλείσει σε κάποιο κανάλι μέχρι στιγμής η μετάδοση του final four της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά διεκδικεί το τρόπαιο στη διοργάνωση της Βουδαπέστης που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 30 Απριλίου με 1η Μαΐου. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα αυτό. Σημειώνεται ότι τα ματς της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μεταδίδονται από την ΕΡΤ.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.