Nέα πυρά Ελεονώρας Μελέτη κατά ALPHA

Αβέβαιο το μέλλον της εκπομπής «Μεσάνυχτα» – Τι απαντά η Μελέτη

Η αινιγματική απάντηση σε σχετική ερώτηση φαν της.

Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται στον ALPHA όμως κάποιες από τις εκπομπές, παρότι οδεύουμε στην ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν, δεν έχουν πάρει ακόμα το πράσινο φως για τη νέα χρονιά, παρότι ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί το »κόψιμό» τους.

Σε μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως ανήκει και το μεταμεσονύχτιο talk show της Ελεονώρας Μελέτη. Τα «Μεσάνυχτα» φέτος είχαν αρκετές νέες αποκαλυπτικές συνεντεύξεις παίζοντας ουσιαστικά μόνα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η παρουσιάστριά τους, η οποία νόσησε πριν λίγες ημέρες, από κορωνοϊό, έμεινε σπίτι και ήταν ενεργή με τα social media της. Σε ένα από αυτά ερωτήθηκε από φαν της εκπομπής «Οι συνεντεύξεις σου είναι υπέροχες. Η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου;».

Η απάντηση της δημοσιογράφου ήταν αινιγματική, αλλά σίγουρα έδειξε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ανανέωση. Τουλάχιστον όχι μία που θα μπορούσε να ανακοινωθεί.

«Έχουμε ακόμα δρόμο για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν», απάντησε αποφεύγοντας να δώσει κάποιο παραπάνω στοιχείο για το αν θα δούμε και την επόμενη σεζόν την εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.