Έγκυος σε εξώφυλλο περιοδικού ο Χάρης Ρώμας (Pic)

Xάρης Ρώμας: Ο λόγος που άφησε τον ΑΝΤ1 για άλλο κανάλι και τον… Κοκλώνη

Η μεταγραφή του στο επόμενο κανάλι του θα στοιχίσει πολύ.

Σε μία αποκαλυπτική του συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το OK, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με τον ΑΝΤ1 και την πιθανή επιστροφή του στο Mega, με το οποίο έκανε την εμβληματική επιτυχία, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, «Ο Κακός Βεζύρης».

Αφού τόνισε πώς μία αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος είναι πάντα ανταγωνιστική, επιβεβαίωσε ότι έχει πρόταση από τον ALPHA για να γυρίσει εκεί το νέο του σίριαλ. Παράλληλα ενώ αποκάλυψε τόσο τον λόγο που τον έφερε στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη σε επόμενη όμως παραγωγή αλλά και τους λόγους πίσω από το περίφημο διαζύγιό του με τον ΑΝΤ1.

Όπως περίμεναν πολλοί, ο βασικό λόγος ήταν ότι η νέα σειρά του θα είναι εποχής και θα στοιχίζει πολύ, κάτι το οποίο δε θα ήθελε ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν, κάνοντάς τον να στραφεί σε άλλο κανάλι.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχεις δεχτεί πρόταση και από τον Alpha.

Ας πούμε ότι είναι σωστές οι πληροφορίες σου.

Μάλιστα, συζητείται να αναλάβει η Barking Wells Media την παραγωγή της νέας σειράς.

Ο Νίκος Κοκλώνης με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε γιατί είδα έναν άνθρωπο με πλατύ χαμόγελο και μάτια που λάμπουν. Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα με τον Νίκο που θα δείτε στο μέλλον, γιατί είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστούμε. Το συγκεκριμένο σίριαλ θα το αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Pedio, που έκανε πρόσφατα και το Καφέ της Χαράς.

Πώς αντέδρασαν στον ΑΝΤ1 όταν τους είπες ότι δεν θέλεις να ανανεώσετε τη συνεργασία σας; Φαντάζομαι ότι ήταν δική σου απόφαση.

Δεν τους είπα ποτέ στον ΑΝΤ1 ότι δεν θέλω να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Τους είπα, όμως, ότι το καινούριο σίριαλ που θα κάνουμε με την Άννα Χατζησοφιά είναι μια σειρά εποχής. Αυτό σημαίνει ότι στοιχίζει πολύ. Από τις συζητήσεις που κάναμε με τον ΑΝΤ1 κατάλαβα ότι δεν έψαχνε ένα ακριβό σίριαλ τη δεδομένη στιγμή και ενδεχομένως θα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον μία σεζόν και ίσως και παραπάνω. Οπότε, αφού είχα προτάσεις από άλλα κανάλια, στράφηκα αλλού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.