Ρουκ Ζουκ: Με το ζόρι viral...

Nova – ANT1 σημειώσατε Χ…

«Κλειδώνει».

Σαββατιάτικος Διαδρομιστής με μιντιακά νέα που δεν περνούν στα ψιλά.

Τι έχει σήμερα το μενού;

  • Ναι μεν η Nova ανακοίνωσε ότι η United Media, που είναι πλέον το απόλυτο «αφεντικό» στη συνδρομητική πλατφόρμα, ήρθε σε συμφωνία με τη FIBA για τη ζωντανή μετάδοση αγώνων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, του Ευρωμπάσκετ, του Μουντομπάσκετ και των Προολυμπιακών ως το 2025 αλλά τα ματς της «επίσημης αγαπημένης» θα μεταδίδονται υποχρεωτικά, παράλληλα, κι από ελεύθερο κανάλι. Που δεν έχει κλείσει ακόμη αλλά, όχι, δεν θα είναι η ΕΡΤ. Προς ΑΝΤ1 οδεύει.

 

  • Και μιας και μιλάμε για ΑΝΤ1, θα χορτάσουμε… επανάληψη του «Καφέ της Χαράς» το καλοκαίρι. Μπορεί ο Χάρης Ρώμας να αποχωρεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά το κανάλι έχει ήδη βάλει στο πρόγραμμα την επανάληψη της επιτυχημένης σειράς, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από τον 1ο κύκλο.

 

  • Ποιας δημοσιογράφου οι μετοχές στον ΣΚΑΪ έχουν πιάσει… κόκκινο; Ναι, τόσο ψηλά, της Λένας Φλιτζάνη που και ρεπορταζιακά, μα και στη συμπαρουσίαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου με τον Δημήτρη Καμπουράκη, είναι παραπάνω από εξαιρετική. Ακούγεται δε, στους διαδρόμους στο Φάληρο, ότι από τη νέα σεζόν προορίζεται για ακόμη πιο ψηλά. Και άξια.

Nova - ANT1 σημειώσατε Χ...

  • Αρχές του 2022 αναμένεται η πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο δημοφιλής δημιουργός επιστρέφει στη μυθοπλασία μέσω του Mega, κανάλι στο οποίο αναδείχτηκε υπογράφοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η νέα δουλειά του δεν θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού αλλά στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Το πιο πιθανό σενάριο, μάλιστα, είναι να μεταδίδεται κάθε Κυριακή. Όσον αφορά στο καστ, θα δούμε την Χαρούλα Αλεξίου, την Κλέλια Ανδριολάτου και τον Φάνη Μουρατίδη σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Nova - ANT1 σημειώσατε Χ...

  • Συνεχίζουν να «αιμορραγούν» οι εφημερίδες που καταγράφουν σημαντική μείωση στις πωλήσεις τους. Σύμφωνα με την έρευνα ημερήσιου και περιοδικού Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ, οι εφημερίδες πούλησαν πέρυσι 8.627.866 λιγότερα φύλλα συνολικά. Στις επιμέρους κατηγορίες, στις πολιτικές εφημερίδες οι απώλειες είναι 4.650.990 φύλλα (13,5%), στις οικονομικές 57.600 φύλλα (7,5%), στις αθλητικές 3.684.489 φύλλα (34,8%) και στις λοιπές (θρησκευτικές κ.ά.) 234.787 φύλλα (24%). Σημειώνεται ότι το 2019 σε σύγκριση με το 2018 είχε καταγραφεί μείωση 13,7% στις συνολικές πωλήσεις των εφημερίδων.

Nova - ANT1 σημειώσατε Χ...

  • Στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη, με αφορμή το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του, στέκεται και η Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ) καταδικάζοντας οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος εκπροσώπων του Τύπου. Η CPJ στην τοποθέτησή της, καταγράφει όλα τα γεγονότα μέχρι σήμερα, αναφέρεται στον Μένιο Φουρθιώτη, ζητά από τις ελληνικές αρχές να πράξουν τα δέοντα προστατεύοντας τον εκδότη του Documento ενώ υπάρχει ξεχωριστή σημείωση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.