Βιτριολική απάντηση Μπογδάνου για Γεωργίου: «Αδιαφορώ αν θα απολυθεί»

Βιτριολική απάντηση Μπογδάνου για Γεωργίου: «Αδιαφορώ αν θα απολυθεί»

Τα σχόλια του Γιώργου Γεωργίου στην εκπομπή του στον «Real» έβγαλαν τον Μπογδάνο εκτός εαυτού...

Τα σχόλια του Γιώργου Γεωργίου για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην εκπομπή του στον «Real Fm» προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του δημοσιογράφου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έσπευσε να δώσει τη δική του, βιτριολική απάντηση.

«Μιλάμε για ‘νούμερο’ που αυτοτραυματίστηκε με δύο γροθιές, επικαλούμενος ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ’ τον ΣΚΑΪ…», είπε μεταξύ άλλων ο Γεωργίου, ο οποίος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του συναδέλφου του.

Από τη μεριά του, ο «Real Fm» διαχώρισε τη θέση του και με επίσημη ανακοίνωση χαρακτήρισε την άποψη του Γεωργίου ως «αστήρικτη», τονίζοντας πως η λύπη για όσα αντιδεοντολικά ακούστηκαν μέσα από τη συχνότητά του είναι τεράστια.

«Ο όμιλος Real διαφωνεί και θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ το 2012 αυτοτραυματίστηκε εσκεμμένα και δεν δέχθηκε επίθεση.

Οι μαρτυρίες αυτοπτών και αστυνομικών που επενέβησαν για να γλιτώσουν τον κο Μπογδάνο από τα χειρότερα το βράδυ της 9/5/2012, οι παραδοχές του αναρχικού χώρου σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα indymedia, το ρεπορτάζ, όπως και οι διαγνώσεις του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί, καθιστούν εκ των πραγμάτων αδιανόητη την ούτως ή άλλως αστήρικτη άποψη που ο κος Γεωργίου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του.

Σε επικοινωνία του με τον όμιλο Real, ο κος Μπογδάνος δηλωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον του Γ.Γεωργίου. Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη λύπη μας για τους ψευδείς ισχυρισμούς που ατυχώς και αντιδεοντολογικά ακούστηκαν απο την συχνότητά μας».

Η απάντηση από πλευράς Μπογδάνου ήρθε μέσω Twitter:

«Ένας άρρωστος νους είπε πως το 12 αυτοτραυματίστηκα επίτηδες. Αδιαφορώ αν θα απολυθεί. Μονόδρομος εδώ είναι μια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ αγωγή. Εκτιμώ τη ρητή καταδίκη των απαράδεκτων, ψευδών και προσβλητικών ισχυρισμών απ’ τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real».

Όπως φαίνεται, ο Μπογδάνος είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.