«Ξήλωμα» πάνελ από τις πρωινές εκπομπές…

«Ξήλωμα» πάνελ από τις πρωινές εκπομπές…

Ζόρια στα τηλεοπτικά πλατό.

Ο Διαδρομιστής επιστρέφει δυναμικά.

Τι έχει το μενού της Τετάρτης;

  • Προς… ξήλωμα πάει το μεγαλύτερο μέρος των πάνελ των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών. Πολλές εξ αυτών θα κουνήσουν μαντήλι στο φινάλε της σεζόν, με τον προβληματισμό τηλεοπτικών προσώπων να είναι τεράστιος καθώς δεν γνωρίζουν αν τα κανάλια σκοπεύουν να τους αξιοποιήσουν σε άλλα projects. Τηλεοπτικοί ρεπόρτερς και όχι μόνο, δεν έχουν καν ενημερωθεί για το αν μένουν ή φεύγουν,την ώρα που οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καταστήσει σαφές πως λόγω ανάγκης ανανέωσης, κανείς δεν είναι σίγουρο για κανέναν πως θα κρατήσει τη θέση του. Ούτε καν οι κεντρικοί παρουσιαστές. Και κρατήστε το αυτό το τελευταίο.

 

  • Και μιας και μιλάμε για πάνελ, οι παίκτες του Survivor δεν προλαβαίνουν να μετρούν προτάσεις για πρωινές εκπομπές. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, Survivor θα έχουμε και την επόμενη σεζόν, με τα κανάλια να επιθυμούν… πληροφόρηση εκ των έσω. Αναμενόμενο.

«Ξήλωμα» πάνελ από τις πρωινές εκπομπές…

  • Σε ανώνυμη εταιρεία μετατρέπεται η Barking Well Media, ιδιοκτησίας Νίκου Κοκλώνη ενώ το μετοχικό κεφάλαιο έφτασε τα 2.204.000€. Η εταιρεία συνεργάζεται με διάφορες εκπομπές με το Mega και ακολουθεί άνοιγμα προς τον ALPHA, ακούγεται μάλιστα ότι τα γραφεία της θα μετακομίσουν στις εγκαταστάσεις του καναλιού της Κάντζας, στο Πικέρμι.

 

  • Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από το τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» και πληροφορίες που φτάνουν στον Διαδρομιστή, θέλουν τον ΑΝΤ1 να έχει ήδη μετανιώσει το… φευγιό του Ρώμα. Το πράγμα, πάντως, δεν σώζεται, μιας και ο αγαπημένος δημιουργός έχει ήδη συμφωνήσει με την επόμενη τηλεοπτική του στέγη. Δεν κάνουν τέτοια λάθη…

«Ξήλωμα» πάνελ από τις πρωινές εκπομπές…

 

  • Ενώ έχουμε συνηθίσει τα επιτυχημένα μυθιστορήματα να γίνονται τηλεοπτικές σειρές, στην περίπτωση των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1 γίνεται το αντίθετο. Η σεναριογράφος της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Μελίνα Τσαμπάνη υπογράφει το μυθιστόρημα «Άγριες Μέλισσες, το πρώτο πέταγμα» εμπνευσμένο από την τηλεοπτική επιτυχία. Το βιβλίο θα μας μεταφέρει στο 1930, ημερομηνία γέννησης της Ελένης Σταμίρη, κεντρικό πρόσωπο της σειράς. Μέσα από τα μάτια της θα δούμε πώς γεννήθηκε η άτυπη βεντέτα μεταξύ των Σταμίρηδων και των Σεβαστών που έχει αναστατώσει το Διαφάνι.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.