Τη νέα… Λυμπεράκη τη λένε Μαρία

Τη νέα… Λυμπεράκη τη λένε Μαρία

Ικανοποίηση στον ΣΚΑΪ για την Αναστασοπούλου.

Οι αριθμοί, ειδικά σε ό,τι έχουν να κάνουν με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι συχνά αμείλικτοι. Όχι όμως για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, με τις δύο ενημερωτικές του εκπομπές να τα πηγαίνουν εξαιρετικά σε τηλεθέαση.

Οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, ήταν πρώτοι στη ζώνη τους (καθημερινά 10:00 με 12:00) σημειώνοντας 20,3% στο σύνολο του πληθυσμού ενώ, νωρίτερα, ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Σήμερα» βρέθηκαν στην κορυφή με μερίδιο τηλεθέασης 23,6% στο γενικό σύνολο κοινού.

Μια αναφορά για την Αναστασοπούλου, η οποία αφού έκανε το… αγροτικό της για κάποια καλοκαίρια στον σταθμό παρουσιάζοντας την εκπομπή, κάλυψε επάξια το κενό του (αείμνηστου) Βασίλη Λυριτζή όταν αποχώρησε από το Φάληρο και «έδεσε» με τον Οικονόμου, βάζοντας σταδιακά το δικό της στίγμα.

Και, κατά πως λέχθηκε πρόσφατα στους διαδρόμους του σταθμού ανάμεσα σε στελέχη που συζητούσαν… ακριβώς αυτό, «είναι η νέα Νίκη Λυμπεράκη» ανέφερε κάποιους, από τους παλιούς στον χώρο. Λέτε να την αναμένει και δελτίο, μετά την εκπομπή;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.