Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη «Φάρμα»

Πρόωρo φινάλε (και) για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Το Euro φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο Διαδρομιστής επέστρεψε με αμιγώς τηλεοπτικά νέα.

Τι έφτασε στα αυτιά μας από τα στρατόπεδα των ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ και Star;

  • Πρόωρο φινάλε φέρνει το Euro στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκινά στις 11 Ιουνίου, που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των προγραμμάτων του καναλιού θα ρίξει αυλαία νωρίτερα. Κάπως έτσι, η «Φάρμα» αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες με διαδικασίες…. fast track. Γεγονός που οφείλεται και στην αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζογλου ο οποίος ήταν -κατά κοινή ομολογία- εκείνος που κρατούσε το παιχνίδι της πλάτες του. Σα να λέμε… το μοναδικό πρόσωπο που παρουσίαζε ενδιαφέρον μαζί με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Το κανάλι γνωρίζει πως με το δικό του φινάλε τα νούμερα θα πέσουν αρκετά και κάπως έτσι ήδη προγραμματίζονται διπλές αποχωρήσεις τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να φτάσουν στους φιναλίστ που θα μονομαχήσουν για το μεγάλο έπαθλο. Σύμφωνα δε με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό του ANT1, ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 10 Ιουνίου, παραμονή της έναρξης του Euro.

 

  • «Φρένο» βάζει ο ΣΚΑΪ στην επιστροφή του «The Voice», το οποίο δεν αναμένται να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης κατά το ξεκίνημα της σεζόν 2021 – 2022. Ο ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, αλλά στα αυτιά του «Διαδρομιστή» έφτασε πως υπάρχει σοβαρό θέμα με έναν εκ των τεσσάρων coaches, γεγονός πως έχει οδηγήσει το κανάλι να αναζητά είδη εναλλακτικές. Μάλιστα…

Πρόωρo φινάλε (και) για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

  • Μένει ή φεύγει η Κατερίνα Καραβάτου από την πρωινή ζώνη του Star; Ο Κρατερός Κατσούλης άνοιξε την πόρτα της εξόδου την προηγούμενη εβδομάδα μετά από επτά χρόνια κοινής τηλεοπτικής πορείας του ζευγαριού, τέσσερα εκ των οποίων στο κανάλι της Κηφισιάς. Η Καραβάτου διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του καναλιού και θεωρείται αρκετά πιθανό ότι θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στο πάνελ ενώ μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει να βρεθεί και ο παρτενέρ της τη νέα σεζόν αφού δύσκολα θα αλλάξει το μοντέλο του διδύμου που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόωρo φινάλε (και) για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

  • Στην περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου, το πράγμα είναι πιο ξεκάθαρο: Η Ιωάννα μένει κι επιμένει, έχοντας όλη τη στήριξη του καναλιού, παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Το κανάλι την πιστεύει και όπως μαθαίνουμε «κλειδώνει» πολύ δυνατούς συνεργάτες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.