Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι της εβδομάδας

Επιστροφή – βόμβα στο Survivor μετά την αποχώρηση του James Καφετζή

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ και οι νέες διαπραγματεύσεις.

Με ένα από τα φαβορί, τον James Καφετζή, εκτός Survivor λόγω οικειοθελούς αποχώρησης και με τον Νίκο Μπάρτζη με το ένα πόδι εκτός λόγω τραυματισμού και πολύ κακής ψυχολογίας, η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης βλέπει έναν – έναν τους ανταγωνιστικούς και αγαπημένους παίκτες του κοινού να αποχωρούν.

Με δεδομένο ότι και ο Τριαντάφυλλος είναι μονίμως με ένα χαρτί ιατρού που τον κρατάει εκτός αγωνισμάτων, ο Acun μάλλον σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να ξαναβάλει… μπουρλότο στις σχέσεις των παικτών με την επιστροφή ενός παίκτη που συζητήθηκε περισσότερο ίσως από τον καθένα κατά την παραμονή του στο νησί.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει αποχωρήσει περίπου έναν μήνα πριν και αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Ντουμπάι μαζί με την αγαπημένη του, Αλέσια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, ο Αλέξης Παππάς δέχτηκε χτες το απόγευμα τηλεφωνική πρόταση από την εταιρεία παραγωγής του Survivor για να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Mάλιστα το ραντεβού για τις λεπτομέρειες της επιστροφής ανανεώθηκε για σήμερα.

Tο τηλεφώνημα διήρκησε αρκετή ώρα με τις δύο πλευρές να ξανασυζητούν τους νέους όρους και προϋποθέσεις για να γίνει αυτό. Η Έλενα Κρεμλίδου που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής σχολίασε το πόσο λάθος και άδικο θα είναι αυτό καθώς ο Αλέξης Παππάς εδώ και έναν μήνα απολαμβάνει τις ανέσεις, το φαγητό και την ξεκούραση εκτός νησιού και θα έμπαινε με πολλά στρατηγικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άλλους παίκτες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.