Επέστρεψε το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» - Τι τηλεθέαση σημείωσε απέναντι στο J2US;

Επιμένει… μουσικά ο ΣΚΑΪ | Αναζητά τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο

Νέα μουσική εκπομπή για το κανάλι του Φαλήρου.

Ο Διαδρομιστής της Πέμπτης είναι εδώ και έχει… τα καλύτερα.

Τι συμβαίνει στα τηλεοπτικά στρατόπεδα τις τελευταίες ώρες;

Ιδού…

  • Νέο μουσικό project αναζητά ο ΣΚΑΪ μετά το… φευγιό του Σπύρου Παπαδόπουλου το οποίο το κανάλι επουδενί δεν επιθυμούσε. Οι ιθύνοντες, βλέπετε, στόχευαν σε αλλαγές και ανανέωση και όχι σε λήξη της συνεργασίας τους με τον Σπύρο Παπαδόπουλο γι’ αυτό και τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση προσώπων προκειμένου να «στηθεί» από το μηδέν μία νέα μουσική εκπομπή, πιθανότατα για την prime time του Σαββάτου. Φυσικά, μέχρι στιγμής ούτε παρουσιαστής, ούτε όνομα, ούτε concept έχει βρεθεί, ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου φέρεται να είναι ανοιχτό σε κάθε πιθανή πρόταση…

Επιμένει... μουσικά ο ΣΚΑΪ | Αναζητά τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο

  • Ξανθιά περσόνα πάνελ μεσημεριανής εκπομπής μεγάλου καναλιού, που δεν θα έλεγε κανείς πως γνωρίζει και ιδιαίτερη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στις κεραίες του Διαδρομιστή να έχει φέρει στα όριά τους τούς συνεργάτες της με τη συμπεριφορά και τις παράλογες απαιτήσεις της. Η ίδια, μάλιστα, προ ημερών ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με έτερη κυρία του πάνελ, με τις φωνές τους να ακούγονται μέχρι τα καμαρίνια. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Επιμένει... μουσικά ο ΣΚΑΪ | Αναζητά τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο

  • Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει ο σχεδιασμός του ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ενώ προ ημερών είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τη μυθοπλασία να «παγώνει» στο κανάλι του Φαλήρου, όπως φαίνεται βγαίνει ξανά στο προσκήνιο. Οι ιθύνοντες του καναλιού είναι σε επαφές για μία νέα σειρά που θα μπει στο πρόγραμμα του σταθμού, με το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι αν η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο ή το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Επιμένει... μουσικά ο ΣΚΑΪ | Αναζητά τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο

  • Σε ολική ανανέωση του «Dancing with the Stars» που έρχεται τη νέα σεζόν θα προχωρήσει το Star. Το show χορού θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Κηφισιάς αλλά δε θα θυμίζει σε τίποτα το πρόγραμμα που μεταδόθηκε για έξι σεζόν στον ΑΝΤ1. Το Star είναι σε αναζήτηση των προσώπων που θα μπορούσαν να καθίσουν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής, καθώς η μοναδική που έχει «κλειδώσει» μέχρι στιγμής είναι η η Βίκυ Καγιά για τη θέση της παρουσιάστριας. Σημειώνεται ότι από την κριτική επιτροπή του show έχουν περάσει οι Αλέξης Κωστάλας, Γκαλένα Βελίκοβα, Γιάννης Λάτσιος, Φωκάς Ευαγγελινός, Έρρικα Πρεζεράκου, Κάτια Δανδουλάκη, Λάκης Γαβαλάς, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας.

 

  • Μετάδοση και από την ελεύθερη τηλεόραση θα έχει ο τελικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Το σπουδαίο ματς μεταξύ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα γίνει στις 22 Μαΐου στις 21:00 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV, που έχει και τα δικαιώματα. Ο τελικός θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ 3 στις 11:00, αμέσως μετά το τέλος της κανονικής διάρκειάς του. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Χαϊκάλης με τον Τάσο Σταπουλή.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.