Από το OPEN στη Barking Well Media

Από το OPEN στη Barking Well Media

Νέο πρόσωπο στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Στη Barking Well Media «μετακομίζει» η πρώην υπεύθυνη προγράμματος του OPEN, Λίνα Ροδίτου, η οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η ίδια αναλαμβάνει χρέη Executive Administrative Manager, με την επίσημη ανακοίνωση να φτάνει μερική ώρα πριν:

«Η Barking Well Media, η ταχύτερα εξελισσόμενη εταιρία στον χώρο των ΜΜΕ και της παραγωγής περιεχομένου στην ελληνική αγορά, καλωσορίζει την Λίνα Ροδίτου που προστίθεται στο στελεχιακό δυναμικό της, στον ρόλο της Executive Administrative Manager.

Η Λίνα Ροδίτου, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, με πολυετή και επιτυχημένη πορεία, έχει διατελέσει Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος στο OPEN TV και το ΣΚΑΪ, ενώ επιπλέον κατείχε επί σειρά ετών επιτελικές θέσεις σε πολλές τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

Η γνώση της, η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και η έμφαση στο όραμα και τη στρατηγική κατεύθυνση, θα συντελέσουν αποφασιστικά στην περαιτέρω εξέλιξη και επέκταση της εταιρίας.

Η Barking Well Media βρίσκεται σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης, πραγματοποιώντας σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις, καθώς και διεύρυνση της διοικητικής της βάσης με τα πιο έμπειρα και αναγνωρισμένα στελέχη της βιομηχανίας. Στόχος της σταδιακής διείσδυσής της σε όλους τους τομείς των ΜΜΕ είναι να δημιουργεί, να διανέμει και να προσφέρει στο κοινό προγράμματα και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και αισθητικής».

Από το OPEN στη Barking Well Media

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.