Κακά τα μαντάτα για την Ιωάννα Μαλέσκου…

Κακά τα μαντάτα για την Ιωάννα Μαλέσκου…

Το Survivor δεν βοηθά πλέον, κάθε άλλο.

Ημέρα Διαδρομιστή σήμερα και τα νέα που φτάνουν από το στρατόπεδο του ΣΚΑΪ είναι κάτι περισσότερο από αναμενόμενα.

Γκρίνιες, πολλές γκρίνιες…

  • Και πώς να μην υπάρχουν γκρίνιες όταν χθες, Τετάρτη, το πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου και του «Love It» έγινε… αρένα με καλεσμένο τον James Kαφετζή αλλά παρόλα αυτά μόλις 219,646 τηλεθεατές ενδιαφέρθηκαν. Η κατηφόρα του Survivor έχει παρασύρει και τη Μαλέσκου, η οποία παρά το χθεσινό νταβαντούρι έμεινε στα μονοψήφια στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, κατάφερε να σημειώσει 13,7%  τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και μόλις 9,8% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. Και όλα αυτά την ώρα που οι απέναντι θερίζουν.

 

  • Μένοντας στον ΣΚΑΪ, μαθαίνουμε πως ο Καφετζής δεν ήθελε να περάσει ούτε απ’ έξω απ’ το πλατό της Μαλέσκου, πράγμα για το οποίο είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες. Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο να κάνει παρέλασε από τις εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου δεν του άφησε πολλά περιθώρια, ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να καταστήσει σαφές πως δεν βρίσκεται εκεί με τη θέλησή του. Εδώ που τα λέμε, τα ‘θελαν και τα ‘παθαν…

Κακά τα μαντάτα για την Ιωάννα Μαλέσκου…

  • Φινάλε απόψε για τις «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κατεβάζει ρολά για τον δεύτερο κύκλο νωρίτερα από πέρσι αφού το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει το Euro. Από την ερχόμενη σεζόν θα προβάλλονται τέσσερα 60λεπτα επεισόδια την εβδομάδα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει για τη συνέχεια της σειράς, στον τρίτο κύκλο θα μεταφερθούμε την περίοδο της χούντας με την κόντρα Σταμίρηδων – Σεβαστών να περνάει πλέον και σε πολιτικό επίπεδο.

 

  • Στο δυναμικό της ΕΡΤ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Κάτια Ζυγούλη. Μετά τις «Ιστορίες Μόδας» που παρουσίασε στη δημόσια τηλεόραση, το μοντέλο και παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο τιμόνι εκπομπής που θα αφορά στο ευ ζην. Οι «Ιστορίες καλύτερης ζωής» όπως θα τιτλοφορείται η εκπομπή έχουν ήδη πάρει έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ και αναμένεται να μεταδίδονται σε εβδομαδιαία βάση.

Κακά τα μαντάτα για την Ιωάννα Μαλέσκου…

  • Από τα διαδικτυακά κανάλια της ΕΡΤ θα μπορούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και του πόλο να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των Πειραιωτών στο final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πηγαίνει στο Βελιγράδι ως αουτσάιντερ αλλά ποιος μπορεί να υποτιμήσει την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο το 2018. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προσπάθειά του κόντρα στην ισπανική Μπαρτσελονέτα το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30 ώρα Ελλάδος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το EΡΤ Sports 5. Το κανάλι ΕΡΤ Sports θα δείξει και τα άλλα ματς ανεξάρτητα αν οι Πειραιώτες προχωρήσουν. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 21:30 το βράδυ.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.