Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

«Θα καθάριζα τα αποτυπώματά μου απ’ το όπλο»: Αυτό είναι το status της Ακρίτα για το οποίο την μπλόκαρε ξανά το FB

Το Facebook μπλόκαρε ξανά την Έλενα Ακρίτα.

Το Facebook μπλόκαρε ξανά τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας σχολιάζει αρκετά συχνά μέσω των κοινωνικών δικτύων την επικαιρότητα, δεχόμενη πολλές φορές σφοδρή κριτική για τις αναρτήσεις της.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε και το πρωί της Τετάρτης της υπόθεση του Σταύρου Δογιάκη. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» βρέθηκε νεκρός έχοντας τραύματα από δύο σφαίρες στην καρδιά και το κεφάλι με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Το γεγονός αυτό σχολίασε με τον ιδιαίτερο καυστικό της τρόπο η Έλενα Ακρίτα.

«Προσωπικά θα αυτοκτονούσα και με τρίτη σφαίρα για να είμαι πιο σίγουρη. Και μετά θα καθάριζα τα δακτυλικά αποτυπώματα από το όπλο» σχολίασε η Έλενα Ακρίτα. Λίγες ώρες αργότερα το facebook της ανακοίνωσε ότι δε μπορούσε να δημοσιεύσει ή να σχολιάσει για επτά ημέρες.

Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης. Πολλοί χρήστες μάλιστα έκαναν λόγο για λογοκρισία του κοινωνικού δικτύου. Θυμίζουμε ότι η Έλενα Ακρίτα είχε μπλοκαριστεί και πάλι από το facebook για έναν μήνα στα τέλη Μαρτίου εξαιτίας απάντησής της σε υβριστικό σχόλιο.

«Θα καθάριζα τα αποτυπώματά μου απ’ το όπλο»: Αυτό είναι το status της Ακρίτα για το οποίο την μπλόκαρε ξανά το FB

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.