Δεν φταίει η παρουσιάστρια αν το δελτίο δεν… τραβάει

Δεν φταίει η παρουσιάστρια αν το δελτίο δεν… τραβάει

Εις τα ενδότερα του megaλου καναλιού.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν: το δελτίο του Mega αλλάζει πρόσωπο από τη νέα σεζόν. Κυριολεκτικά. Αναζητείται παρουσιαστής με φαβορί τον Αντώνη Σρόιτερ αλλά έχει συμβόλαιο με τον Alpha.

Αουτσάιντερ θεωρείται μια λύση εκ των έσω, ο Νίκος Ευαγγελάτος αλλά για τις χαμηλές τηλεθεάσεις του δελτίου δεν φέρει ευθύνη μόνο η παρουσίαση.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου, μετά τη μετακίνησή της από την ΕΡΤ, συνέχισε στο ίδιο τέμπο: γνωρίζει καλά πώς να παρουσιάζει ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και πώς να μιλήσει / ρωτήσει / συμπεριφερθεί τυχόν καλεσμένους. Για να το κάνουμε λιανά, δεν της λείπει κάτι. Συνεπώς, η Δώρα δεν φταίει.

Αφενός είναι το περιεχόμενο του δελτίου, τα θέματα που προβάλλει, τυχόν αποκλειστικά ρεπορτάζ, ακόμη και οι σχολιαστές. Οι οποίοι δεν θυμίζουν σε τίποτε το παλιό Mega. Αφετέρου, το lead in: ενδεικτικά ότι οι «Δύο Ξένοι», σειρά που προβάλλεται σε επανάληψη, κάτι 4% με 4,5% ενώ το δελτίο… τσιμπάει στη συνέχεια άλλη μια μονάδα, τουλάχιστον.

«Αν δεν μιλήσει το δελτίο στην κοινωνία και συνεχίζει να είναι πολιτικό, δεν θα κερδίσει άλλη τηλεθέαση ακόμη και τη… Σία Κοσιώνη να φέρει» τόνισε άνθρωπος που εργάζεται για πάνω από τρεις δεκαετίες στο ενημερωτικό κομμάτι της τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.