«Είμαι ο Φελ, Ταάαακη!»: Το πιο «καμένο» τηλεφώνημα στον Τσουκαλά είναι γεγονός (Vid)

«Είμαι ο Φελ, Ταάαακη!»: Το πιο «καμένο» τηλεφώνημα στον Τσουκαλά είναι γεγονός (Vid)

Κι όμως, συνέβη...

Στην οπαδική του εκπομπή έχουν βγει κατά καιρούς, μέσω τηλεφώνου, αρκετά… περίεργες περιπτώσεις. Μεθυσμένοι, εκνευρισμένοι, έτοιμοι για καβγά μετά το πρώτο «Έλα φίλε» και λίγο πριν ακούσουν το (πολυπόθητο) «Άντε γεια!», άλλοι που προσπαθούν να συζητήσουν σοβαρά, αλλά σύντομα τα νεύρα παίρνουν τα ηνία, τρολ, τρολ που ειρωνεύονται προηγούμενα τρολ και ούτω καθεξής.

Και, φυσικά, δεν έχει να κάνει με την ομάδα, μιας και από τα λημέρια του Τάκη Τσουκαλά και του Άκη, του συμπαρουσιαστή του, έχουν περάσει Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί (ή Ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκοί στο μπάσκετ- εγώ με ανώμαλους δε μιλάω κτλ…), ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτσήδες, Αρειανοί, Ηρακλειδείς κοκ.

Ωστόσο, ελάχιστοι- ίσως και κανένας- μπορούν να συγκριθούν με τον ΦΕΕΕΕΕΛΛΛΛ, που τηλεφώνησε σε πρόσφατη εκπομπή του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού και κόντεψε να «ξεκάνει» τόσο τον Τάκη όσο και τον Άκη.

Τα διάφορα «Ίου-Ίου-Ίου» του έδωσαν, δικαίως, το παρατσούκλι της σειρήνας, ενώ επάξια μπαίνει στην…κλήρωση για το πιο μεθυσμένο τηλεφώνημα ever. Εκτός κι αν έκανε πλάκα, όπως ίσως μαρτυρούν τα γέλια στο τέλος του βίντεο.

Απολαύστε το και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.