«Δεν τον σκότωσε η ταχύτητα»: Η απόλυτη ανατροπή με το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip

«Δεν σκοτώθηκε ακαριαία αλλά δεν θα ζούσε ό,τι κι αν έκαναν οι γιατροί»: Συγκλονιστική η ιατροδικαστική γνωμάτευση για την αιτία θανάτου του Mad Clip (Vid)

Σοκάρει ο ιατροδικαστής.

«Μουδιασμένη» παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις με τον τραγικό χαμό του Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ επέστρεφε από γάμο συνεργάτη του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Ο τράπερ έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η Porsche να καρφωθεί με σφοδρότητα σε ένα δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το όχημα μάλιστα έγινε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Ήταν μία εικόνα που σόκαρε του πάντες.

Πάνω από δύο ώρες οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip. Ο τράπερ μάλιστα διακομίσθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα εξαιτίας των τραυμάτων του που ήταν πολύ βαριά.

Αυτό αποκάλυψε στο εκπομπή «Live news» ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. «Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής ο Mad Clip έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος δε θα μπορούσε να αποφευχθεί.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής.

Ο Παντελής Αλεξάνδρου σημείωσε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όπως τόνισε μάλιστα επειδή δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις, δε θα μάθουμε αν ο γνωστός τράπερ είχε υποστεί κάποιο επεισόδιο με την υγεία που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε», τόνισε ο ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.