Μαρτυρία φίλου Mad Clip για τη στιγμή του απεγκλωβισμού: «Τον είδα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν...» (Vid)

To επίσημο πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο | Με τόσα km έτρεχε ο Mad Clip όταν προσέκρουσε στην κολώνα (Vid)

Γιατί δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα.

Με πολύ μεγάλη ταχύτητα έτρεχε ο Mad Clip που έχασε τη ζωή του την προηγούμενη εβδομάδα στην άσφαλτο. Ο δημοφιλής τράπερ επέστρεφε από τον γάμο συνεργάτη του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εκείνο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο διαλύθηκε τελείως. Χρειάστηκαν δύο ώρες και 14 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο Mad Clip από το αυτοκίνητο προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ειδικών ο Mad Clip έτρεχε με 134 χιλιόμετρα την ώρα όταν το όχημα προσέκρουσε στην κολώνα.

Το γεγονός αυτό καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου του οχήματος έκανε ο τράπερ. «Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του.

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο εμπειρογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, που έχει οριστεί από την οικογένεια του άτυχου τράπερ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.