Κι όμως, το 'κανε: Η ιπποτική κίνηση του Σταύρου Βαρθαλίτη για «χάρη» του Σταυρή (Vid)

Κι όμως, το ‘κανε: Η ιπποτική κίνηση του Σταύρου Βαρθαλίτη για «χάρη» του Σταυρή (Vid)

Δεν έμεινε στα λόγια...

Ήταν, γι’ ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, το απόλυτο χιτ της ελληνικής tv, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του και χαρίζοντας αλλεπάλληλες πρωτιές στο STAR, που, φυσικά, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο λόγος, εξυπακούεται, για το MasterChef, το οποίο έριξε μεσοβδόμαδα αυλαία και αποχαιρέτισε το (φανατικό, είναι η αλήθεια) κοινό του με ένα… ξεγυρισμένο 45άρι στην τηλεθέαση και ανανεώνοντας το ραντεβού για τον 5ο κύκλο, που δε θα θυμίζει σε τίποτα όσα είδαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Νικητής, όπως γνωρίζουν πια και οι μαγειρικές πέτρες, αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, που «επικράτησε» στον τελικό του Σταυρή Γεωργίου και σήκωσε την… κούπα. Παράλληλα, έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, τα μισά χρήματα λίαν συντόμως θα… εκταμιευτούν, καθώς ο θριαμβευτής του μαγειρικού ριάλιτι του STAR προτίθεται να δώσει 25.000 στον φιναλίστ, και φίλο του, Σταυρή- παρά το γεγονός πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10.000 ευρώ! «Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο.

Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Σταύρου, μιλώντας «Στη Φωλιά των Κούκου», λίγο μετά τη νίκη του. Υποκλινόμαστε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.