«Θα πεθάνω νέος»: Τα συγκλονιστικά λόγια του Mad Clip 2 εβδομάδες πριν το μοιραίο τροχαίο (Vid)

Τροχαίο Mad Clip | Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του τηλέφωνο (Vid)

Εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο όταν για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε κι αυτό καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο Mad Clip εξέπνευσε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο αφού είχε πολύ βαριά τραύματα. Όπως κατήγγειλαν ο πατέρας του θύματος αλλά και συγγενείς του μετά το τροχαίο είχε κλαπεί ο σταυρός που φορούσε εδώ οι Αρχές δεν είχαν βρει και το κινητό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τόσο ο σταυρός όσο και το κινητό του τράπερ βρέθηκαν.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο του τράπερ έγινε αυτοψία από την τροχαία αλλά και από πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που έχει ορίσει η οικογένεια. Όπως είπε ο κ. Μαδιάς στην Τατιάνα Στεφανίδου «ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει».

Ο σταυρός εκτός από μεγάλη χρηματική αξία είχε και συναισθηματική για τον τράπερ και την οικογένειά του. Ήταν ένα κόσμημα που ο Mad Clip φορούσε συνέχεια αφού ήταν δώρο ενός πρώτου του ξαδέρφου από κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεγάλα ερωτήματα εγείρονται και για την περιουσία του τράπερ. Ρεπορτάζ που βγήκε στο φως της δημοσιότητας προ ημερών ανέφερε ότι υπάρχουν διαφωνίες στην οικογένεια του Mad Clip σχετικά με τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του, των χρημάτων και των αυτοκινήτων που είχε στην κατοχή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.