Αυτός είναι ο 40χρονος Νώντας για χάρη του οποίου η εμμονική Έφη επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου (Pic)

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της δράστιδος στη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου (Vid)

Ποιες ήταν οι κινήσεις της μέσα στη φυλακή.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε τη Δευτέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 σε μία υπόθεση που σόκαρε και εξακολουθεί να σοκάρει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν.

Άπαντες θαύμασαν τη γενναιότητα και το θάρρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου όλον αυτόν τον καιρό αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπισε τα πράγματα. Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψαν την αντίδραση της βιτριολίστριας στη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με όσα είπε Κέλλυ Χεινωπόρου η δράστιδα δεν προαυλίστηκε το πρωί της Δευτέρας.

Προτίμησε να μείνει στο κελί της και να παρακολουθήσει τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Παρακολούθησε μάλιστα και τις αντιδράσεις απ’ όσα είπε εκείνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας.

Όπως σημείωσε μάλιστα η δημοσιογράφος, η δράστις ήταν εξαιρετικά ανήσυχη την χθεσινή μέρα. Το μεσημέρι η κατηγορούμενη δέχθηκε επίσκεψη από τον αδερφό της. Φέρεται μάλιστα να του είπε ότι έχει μετανοιώσει που δε βρέθηκε στο δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση είναι και οι γονείς της κατηγορούμενης. Στο χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας όπου διαμένουν, έχουν κλειστεί στο σπίτι τους μετά την ομολογία της δράστιδος και δεν μιλούν για τα όσα έκανε το παιδί τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.