Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αυτός θα περιγράψει τη ρεβάνς-θρίλερ στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Αυτός θα περιγράψει τη ρεβάνς-θρίλερ στο Καραϊσκάκη

Η Μεγάλη Τετάρτη του ποδοσφαίρου με Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ!

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει για την τελευταία, ως την… επόμενη, κρίσιμη βραδιά του. Και μαζί του επιστρέφουν και οι μεταδόσεις της Cosmote TV. Το βράδυ της Τετάρτης κρίνονται τα δύο εισιτήρια για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ένα γκολ έκρινε και τους δύο πρώτους ημιτελικούς!

Μετά την ήττα στην Τούμπα (3-2) και στο ΟΑΚΑ (2-1), Ολυμπιακός και Άρης υποδέχονται αντίστοιχα τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Μία ώρα πριν από τη σέντρα των αγώνων Άρης – ΑΕΚ (19:00, Cosmote Sport 2) και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21:30, Cosmote Sport 1), η εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου Pregame» θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όλα τα νέα για την προετοιμασία των ομάδων και θα παρουσιάσει πλούσιο ρεπορτάζ από την δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών.

Ο Τάσος Κολλίντζας στην εκπομπή και ο Αντρέα Παλομπαρίνι στην  περιγραφή για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τους Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Μιχάλη Μελισσίδη, Ανδρέα Σερεβέτα στο ρεπορτάζ και τον Λάμπρο Μπαλάφα στην αρχισυνταξία.

Αντίστοιχα, για το Αρης – ΑΕΚ, παρουσιάζει ο Σωτήρης Κωσταβάρας, περιγράψει ο Κώστας Ψάρρας και στο ρεπορτάζ θα είναι οι Πάρης Τσελεπίδης, Πάνος Μάλαμας, Κώστας Γκουντούλας και στην αρχισυνταξία ο Γιάννης Κυφωνίδης.

Μετά την ολοκλήρωση των ματς η σκυτάλη θα δίνεται στην εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου PostGame», με δηλώσεις παικτών και προπονητών και λεπτομερή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.