Eurovision 2022 | Τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας (Vid)

Eurovision 2022 | Τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας (Vid)

Ποιοι τραγουδιστές ακούγονται.

Αν και απέχουμε αρκετά από τη διοργάνωση της Eurovision ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Στη διοργάνωση του Ρότερνταμ τον περασμένο Μάιο η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα.

Όπως είναι λογικό επιθυμία της ΕΡΤ είναι να διατηρηθεί η Ελλάδα στις υψηλές θέσες. Από τη δημόσια τηλεόραση δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό για τη διοργάνωση της γειτονικής χώρας.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open ήδη υπάρχουν οι πρώτοι μνηστήρες.

Ο πρώτος είναι ο Good Job Nicky. Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει προκαλέσει αίσθηση με το πρώτο του κομμάτι που κυκλοφόρησε το 2020 και θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου.

Ακόμη, η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) νικήτρια του «The Voice» είναι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον όπως και η Evangelia. Στην εκπομπή ακούστηκε και το όνομα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, που έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Καλομοίρα. Η Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια είχε εκπροσώπησει την Ελλάδα με το «Secret Combination» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.