Μέγα φάουλ Βαρουφάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών

Μέγα φάουλ Βαρουφάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών

Αψυχολόγητη ενέργεια

Σε ένα μεγάλο φάουλ απέναντι στην Εφημερίδα των Συντακτών υπέπεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο επικεφαλής του Μέρα25 με ένα τιτίβισμα στο Twitter ειρωνεύτηκε το κύριο θέμα της εφημερίδας, αποκαλώντας την «Εφ.Σύριζα».

Η απάντηση της Εφημερίδας των Συντακτών δια χειρός Δημήτρη Κανελλόπουλου ήταν άμεση:

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας μας ανέβασε σήμερα στο Twitter o κύριος Γιάνης Βαρουφάκης για την «τρόικα» που ξανάρχεται, αποκαλώντας την «Εφ.Συν.» ως «ΕφΣύριζα».

Δεν θα σταθώ στο φτηνό και χυδαίο ευφυολόγημα του αρχηγού του ΜέΡΑ 25, που νομίζει ότι έγραψε κάτι έξυπνο εναντίον της εφημερίδας μας. Απλώς, θέλω να τον ρωτήσω κάτι: ένα άρθρο του που μου έχει στείλει προς δημοσίευση στην εφημερίδα μας, ένας στενός συνεργάτης του και με αξίωμα στο κόμμα του, τι να το κάνω; Να το προχωρήσω προς δημοσίευση ή να του το επιστρέψω; Ή, μήπως, να το προωθήσω στον ίδιο τον κ. Γιάνη και ας το κάνει ό,τι θέλει, ας το στείλει για δημοσίευση στα Παραπολιτικά π.χ.

«ΕφΣύριζα» λοιπόν για τον κ. Βαρουφάκη η «Εφ.Συν.» δημοσίως, αλλά στα τηλέφωνα από πίσω ξέρει να ζητάει να δημοσιευτούν άρθρα, δικά του αλλά και συνεργατών του. Χώρια που αρθρογραφούσε και ο ίδιος στην εφημερίδα, σε τακτική βάση. Προφανώς, άλλαξαν όλα αυτά και δεν τη γουστάρει πλέον την «Εφ.Συν.» θεωρώντας την κομματική εφημερίδα.

Δικαίωμά του, εννοείται. Μην αρχίσει όμως τώρα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα please.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.