Απίστευτο ξέσπασμα Καινούργιου | «Γράφουν ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά» (Vid)

Απίστευτο ξέσπασμα Καινούργιου | «Γράφουν ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά» (Vid)

Τα λόγια της παρουσιάστριας.

Ένα τρομερό ξέσπασμα είχε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σχολίασε το βίντεο που ανέβασε η Νάταλι Κάκκαβα απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που έλαβε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη φωτογραφία όπου κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δε μπόρεσε να συγκρατήση την ορμή της για το θέμα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς στα κοινωνικά δίκτυα ιδιαίτερα την εποχή που ήταν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και μετά τον χωρισμό τους.

Σημείωσε μάλιστα ότι υπάρχει μεγάλη τοξικότητα και ότι το ζευγάρι δε θα έπρεπε να ασχολείται με όσα γράφονται.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του ALPHA συνέχισε το ξέσπασμά της λέγοντας: «Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; “Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”, “Σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά”, “Σε χώρισε γιατί έχει άλλη”. Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα, τι έχω κάνει… έχει πρόβλημα ο κόσμος».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.