257.618 ευρώ το επεισόδιο: Αυτή είναι η ακριβότερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης φέτος

257.618 ευρώ το επεισόδιο: Αυτή είναι η ακριβότερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης φέτος

Kαι όχι, δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες.

Οι ακριβότερες σειρές της φετινής σεζόν, όσον αφορά τις ελληνικές παραγωγές τη μυθοπλασίας, ήρθαν στο φως μετά τη δημοσίευση από τη «Διαύγεια» και του ΕΚΟΜΕ των οικονομικών στοιχείων τους για την περίοδο 2021-2022. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι παρότι οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά με το μεγαλύτερο συνολικό μπάτζετ, λόγω των πολλών επεισοδίων, δεν είναι η ακριβότερη ανά επεισόδιο παραγωγής.

Για την ακρίβεια η επιτυχία του ΑΝΤ1 που συνεχίζεται για τρίτη σεζόν, δεν είναι καν στις 3 πιο ακριβές ελληνικές σειρές ανά κόστος επεισοδίου. Σε αυτές θα βρούμε στην κορυφή το νέο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον «Δάσκαλο». Η νέα σειρά του Mega θα κοστίζει 257.618 ενώ στη δεύτερη θέση με κόστος 169.000 ευρώ έχει η σειρά «Το αύριο μας ανήκει».

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν κόστος ανά επεισόδιο κάτω από 50.000 ευρώ αλλά συνολικό προϋπολογισμό να φτάνει τα 7.301.280 ευρώ, ένα ποσό που φαντάζει τεράστιο για το 2021.

Από την πλευρά της δημόσιας τηλεόρασης, η ελληνική σειρά με το μεγαλύτερο κόστος ανά επεισόδιο είναι το «Καρτ Ποστάλ» το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, φτάνει τα 127.886 ευρώ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.