Συνεργασία - έκπληξη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συνεργασία – έκπληξη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ανοίγει νέα σελίδα στη ζωή της.

Κύμα συμπαράστασης έχει εκδηλωθεί εδώ και αρκετό καιρό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα, δέχτηκε τον Μάιο του 2020 επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Το δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, έχει ολοκληρωθεί με την ομόφωνη καταδίκη της βιτριολίστριας σε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών. Ωστόσο η περιπέτεια της Ιωάννας δεν έχει τελειώσει αφού η κοπέλα πρέπει να συνεχίσει την αποκατάστασή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή.

Η κοπέλα θα ξεκινήσει το δικό της Podcast στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, pod.gr με θέματα που αφορούν τη γυναίκα. Την σχετική είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος ανεβάζοντας στο προφίλ του στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.