Βόμβα: Βγαίνει άμεσα κυριακάτικη «δεξιά» εφημερίδα από ιδιοκτήτη ΚΑΕ!

Βόμβα: Βγαίνει άμεσα κυριακάτικη «δεξιά» εφημερίδα από ιδιοκτήτη ΚΑΕ!

Το Dailymedia έχει την αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Γνωστός ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης και μεγάλης ΚΑΕ πήρε την απόφαση και ανοίγει εφημερίδα που θα απευθύνεται στο κοινό της δεξιάς συνιστώσας.

Μια είδηση που έρχεται να ταράξει τα νερά στον Τύπο εν γένει αποκαλύπτει το dailymedia.com.gr κατ’ αποκλειστικότητα σήμερα, κι αυτό γιατί όπως μαθαίνουμε γνωστός ιδιοκτήτης (ηλεκτρονικών) Μέσων Ενημέρωσης με πολυετή ενασχόληση και με τα διοικητικά ελληνικής ομάδας στο μπάσκετ, έχει βάλει ήδη μπροστά προκειμένου να εκδώσει δική του Κυριακάτικη εφημερίδα που θα «κινείται» στο χώρο της δεξιάς!

Το ενδιαφέρον του μάλιστα δεν είναι απλά φιλολογικό, αλλά ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει πάρει ιδιαιτέρως ζεστά το εγχείρημα, έχει σχηματίσει από τώρα την ομάδα του και βρίσκεται ήδη στο στάδιο που ψάχνει πιεστήρια προκειμένου να δει το πού θα εκδίδεται η εφημερίδα του.

Το φύλλο, όπως είπαμε και πιο πάνω, θα είναι κυριακάτικο και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εύλογο διάστημα από σήμερα, μια και υπάρχουν ακόμα τυπικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς είναι πως δεδομένα ο γνωστός ιδιοκτήτης των ΜΜΕ μα και μεγάλης ΚΑΕ θα «βγάλει» εφημερίδα που θα κινείται στο χώρο της δεξιάς συνιστώσας.

Το συγκεκριμένο φύλλο θα έρθει να προστεθεί σε μια πληθώρα Κυριακάτικων εφημερίδων στη χώρα μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν η Real News, το Βήμα τη Κυριακής, το Πρώτο Θέμα, η Καθημερινή της Κυριακής, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, Η Αυγή της Κυριακής, ο Λόγος, η Κυριακάτικη Δημοκρατία, το Παρόν της Κυριακής, η Κυριακάτικη Contra News και το Documento.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.