Τι δουλειά έχει ο Τάκης Φύσσας με τον… Κυριάκο Μητσοτάκη;

Τι δουλειά έχει ο Τάκης Φύσσας με τον… Κυριάκο Μητσοτάκη;

Εκπομπή, με πρωθυπουργική παρουσία.

Από τη Δευτέρα 29/6 ξεκίνησε να προβάλλεται από την Cosmote TV η εκπομπή «2004 δευτερόλεπτα» όπου οι θρύλοι της «χρυσής» ομάδας του 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας και Τάκης Φύσσας υποδέχονται ξεχωριστούς καλεσμένους -σε διαφορετικούς χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης- και συζητούν μαζί τους για το καλοκαίρι του 2004, καθώς και την εμπειρία της Εθνικής ομάδας στην Πορτογαλία. Και θυμούνται… το έπος.

Η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο 4/7, ακριβώς στις 20:04, στο Cosmote Sport 1. Όλα τα επεισόδια είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV.

Και η σειρά θα ολοκληρωθεί με… πρωθυπουργική παρουσία! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο καλεσμένος του Τάκη Φύσσα, στο τελευταίο επεισόδιο της επετειακής εκπομπής για την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική. Το επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Τι δουλειά έχει ο Τάκης Φύσσας με τον… Κυριάκο Μητσοτάκη;

Mε φόντο το Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου γιορτάστηκε η μεγάλη νίκη της Εθνικής τον Ιούλιο του 2004, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο πρώην διεθνής θυμούνται τη συγκινητική υποδοχή των φιλάθλων στους παίκτες της Εθνικής κατά την επιστροφή τους από την Πορτογαλία, ενώ μιλούν για το πώς η ενότητα μπροστά σε έναν κοινό σκοπό και η ομαδικότητα αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν βρέθηκε στην Πορτογαλία, παρόλο που είχε εισιτήριο, και αποκαλύπτει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Στην παρέα τους, βρίσκεται και το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσαν οι διεθνείς μετά την ιστορική νίκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.