Η βιτριολική απάντηση Βαξεβάνη στον Άδωνι Γεωργιάδη για την φωτό Πολάκη με τη μάσκα (Pics)

«Γι’ αυτό αρέσει στον Άδωνη»: Το viral tweet του Βαξεβάνη για την «Φώφη που βοήθησε το ΠΑΣΟΚ με τον θάνατό της» (Pic)

Στην αντεπίθεση ο γνωστός δημοσιογράφος...

Είναι το θέμα της ημέρας (του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον εξαιρουμένων), καθώς συζητείται από το πρωί όσο τίποτ’ άλλο και έχει ξεσηκώσει μυριάδες αντιδράσεις στα social media- και όχι μόνο.

Ο λόγος για το σημερινό κείμενο του Στέφανου Κασσιμάτη στα ΝΕΑ, στο οποίο η κατακλείδα του δημοσιογράφου είναι «αφιερωμένη» στην αδικοχαμένη Φώφη Γεννηματά. Γράφει χαρακτηριστικά για την πρώην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής: «Αξιοσημείωτη ειρωνία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα απ’ όσα είχε προσφέρει με την ζωή της». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η αποστροφή του κειμένου του προκάλεσε σωρεία έντονων αντιδράσεων. Ένας εκ των πρώτων που φρόντισαν να δείξουν την «αντίθεσή» τους και να σχολιάσουν αναλόγως τον κ. Κασσιμάτη ήταν ο εκδότης της εφημερίδας Documento, ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Είναι ο Στέφανος Κασιμάτης (ΝΕΑ). Αναρωτιέστε γιατί ενώ εκφράζει τη δημοσιογραφική αθλιότητα και την κατάπτωση του γραπτού λόγου, πετά ανέμελα από εφημερίδα σε εφημερίδα σαν πεταλουδίτσα και δεν είναι άνεργος σπίτι του; Μα γιατί τον χρειάζονται. Τέτοιους θέλουν, έτσι λειτουργούν», έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, ο Βαξεβάνης «ξαναχτύπησε», αναφέροντας και το όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη. Έγραψε σχετικά:

«Φαντάζομαι δεν αναρωτιέται κανένας γιατί ο Κασιμάτης αρέσει στον Αδωνη. Όμοιος στον όμοιο…»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.