Δικαστικοί μπελάδες για τον Γιώργο Τράγκα

Δικαστικοί μπελάδες για τον Γιώργο Τράγκα

Ο Τράγκας δεν άφησε αναπάντητο το εξώδικο του ανιψιού του πρωθυπουργού.

Πληρώνοντας την αμετροέπειά των τελευταίων του άρθρων με τις καταγγελίες για τις απολύσεις του, από τον Παραπολιτικά FM αλλά και το Action24, ο Γιώργος Τράγκας έλαβε εξώδικο από τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, βρίσκεται εδώ και μήνες καθημερινά στο στόχαστρο του Τράγκα από όποια συχνότητα και αν έχει εκπομπή, με χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ», τονίζει σε εξώδικη διαμαρτυρία που έστειλε στον Τράγκα, κάνοντας λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ευλόγως, ο Δημητριάδης (ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου) ζητά από τον Τράγκα «να ανακαλέσει και να ανασκευάσει» προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Ο Τράγκας δεν άφησε βέβαια αναπάντητο το εξώδικο του Δημητριάδη. «Μετά τον βίαιο και ξαφνικό εξοστρακισμό μου εντός 32 ημερών από δύο Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς προφανή και ουσιαστικό λόγο, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης σαφέστατα τώρα με απειλεί και με δικαστική δίωξη και ποινή, επειδή ανέφερα μετά την απώλεια των εργασιών μου, όσα άκουσα από δύο ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης κατά τη βίαιη και άνευ αιτιολόγησης επαγγελματική αποβολή μου».

Και αποκάλυψε ότι άκουσε για πρώτη φορά το όνομα του στο γραφείο της ιδιοκτησίας των Παραπολιτικών FM. Εκεί, ως λέει, τον παρακάλεσαν θερμά, για οποιοδήποτε λόγο, καλό ή κακό, να μην αναφέρει το όνομα του στις εκπομπές του».

Και καταλήγει: «Όταν ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μου ζήτησε να προστατέψω τη σύζυγο του από αήθεις δημοσιογραφικές επιθέσεις είχε προσθέσει ότι, επί πρωθυπουργίας του «θα κάνει τη διαφορά. Το βλέπουμε…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.