Η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1 για «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» (Vid)

Η οριστική απόφαση του ΑΝΤ1 για «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» (Vid)

Τι θα συμβεί με τις δύο εκπομπές

Σε σοκ εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη με την αποκάλυψη της δικαστικής περιπέτειας του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε σε ιστοσελίδα υλικό από προσωπικές στιγμές του ίδιου και της πρώην συντρόφου του.

Η υπόθεση είναι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια ωστόσο αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παύθηκε λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της ιστορίας από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του το ίδιο βράδυ εξηγούσαν φανερά μουδιασμένοι τη δική τους αλήθεια για την υπόθεση.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση των καταγγελιών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου υπήρξε όπως είναι λογικό μεγάλη αναστάτωση τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και τους παρουσιαστές της εκπομπής. Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα ξεκίνησε ένας δίαυλος επικοινωνίας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι για τις επόμενες κινήσεις.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ειπώθηκε ότι τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η σατιρική εκπομπή βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης κι όπως εξήγησε ο Αντώνης Κανάκης θα διακοπεί για την περίοδο των γιορτών και θα επανέλθει με τη νέα χρονιά.

Αυτό συμφώνησαν ο ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη το μεσημέρι της Τρίτης όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Μένει να δούμε πώς θα έχει διαμορφωθεί τότε η κατάσταση αφού μην ξεχνάμε ότι το χρονικό διάστημα απουσίας των εκπομπών θα είναι σχεδόν 25 ημέρες.

Σημειώνεται ότι αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων ζητούσαν οριστική διακοπή των δύο εκπομπών μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.