Πρώην εργαζόμενη «καρφώνει» του Ράδιο Αρβύλα | Όλοι τους γνώριζαν

Πρώην εργαζόμενη «καρφώνει» του Ράδιο Αρβύλα | Όλοι τους γνώριζαν

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η υπόθεση είναι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια και έγινε γνώστη μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μόλις έγινε η καταγγελία, παύθηκε από τα καθήκοντά του στις εκπομπές του ΑΝΤ1 όπως ανέφερε με ανακοίνωσή του το κανάλι.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση άπαντες αναρωτήθηκαν αν οι άλλοι τρεις παρουσιαστές ήξεραν για τον πρώην στενό συνεργάτη του.

Με δημόσιες τοποθετήσεις τους ανέφεραν ότι δε γνώριζαν το παραμικρό διαφορετικά θα είχαν δράσει με τον τρόπο του. Ωστόσο μία νέα καταγγελία, πρώην εργαζόμενης στην εκπομπή, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της μπορεί οι άλλες τρεις να μην ήξεραν τη δικαστική υπόθεση, ωστόσο γνώριζαν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε παρενοχλητική συμπεριφορά. Τον χαρακτηρίζει μάλιστα «γλοιώδη» ενώ αναφέρει και διάφορα περιστατικά τον καιρό της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά:

«Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.

Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.

Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέλφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.

Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”.

Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.

Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι.

Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.

Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;».

Πρώην εργαζόμενη «καρφώνει» του Ράδιο Αρβύλα | Όλοι τους γνώριζαν

 

Πρώην εργαζόμενη «καρφώνει» του Ράδιο Αρβύλα | Όλοι τους γνώριζαν

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.