Ράδιο Αρβύλα | Αυτό είναι το βίντεο που «κατέβασαν» άρον άρον μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου (Vid)

Ράδιο Αρβύλα | Αυτό είναι το βίντεο που «κατέβασαν» άρον άρον μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου (Vid)

Τι ανέφεραν χρήστες του twitter.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» παραδόθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από νέα μήνυση που έγινε εναντίον του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται ότι ανέβασε προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς την έγκρισή της. Η υπόθεση είναι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια όμως έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Μόλις έγινε γνωστή ο παρουσιαστής παύθηκε από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» όπως ανακοινώθηκε από τον ΑΝΤ1.

Αυτό που προκαλεί ερώτημα είναι κατά πόσο οι υπόλοιποι τρεις της παρέας από τη Θεσσαλονίκη γνώριζαν για τις δικαστικές περιπέτειες του μέχρι πρότινος συνεργάτη τους. Στην εκπομπή που βγήκε στον αέρα λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, εμφανίστηκαν μουδιασμένοι από την υπόθεση.

Μυστήριο για την στάση της παρέας από τη Θεσσαλονίκη προκαλεί και το γεγονός ότι «κατέβηκε» συγκεκριμένο βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο youtube. Το γεγονός παρατήρησαν χρήστες του twitter που επεσήμαναν ότι το βίντεο που εξαφανίστηκε περιείχε σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο από το Big Brother.

Νωρίτερα είχε επανέλθει και παλαιότερο βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στο οποίο διακωμωδούσαν τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών γυναικών.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.