Θανάσης Μαυρίδης: Γιατί ετοιμάζει αγωγές;

Θανάσης Μαυρίδης: Γιατί ετοιμάζει αγωγές;

Τι αναφέρει στο νέο του άρθρο.

Για το «Μωυσή» Μητσοτάκη σίγουρα έχετε ακούσει ή / και διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Ηταν μια, ομολογουμένως αποτυχημένη, σύγκριση σε άρθρο του Θανάση Μαυρίδη στο Liberal.

«Ο Μητσοτάκης καλείται ως άλλος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στη γη της επαγγελίας» έγραφε, σε μια ατάκα που έγινε viral.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» και του Liberal.gr (τα δύο Μέσα έλαβαν, μαζί, 180.000 ευρώ από τη «λίστα Πέτσα») επανήλθε με νέο του άρθρο και εμμένει στην εν λόγω… παρομοίωση.

Αναφέρει μάλιστα ότι απευθύνθηκε στον πρώην πρόεδρο του Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Μίνο Μωυσή, επειδή (ως λέει) ήταν από τους λίγους που τον υπερασπίστηκαν. Ότι, δηλαδή, «πολλά άρθρα αντλούν υλικό από την προσωπικότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Μωυσή για να εντοπίσουν αρχές, στρατηγικές, μεθοδολογίες και τακτικές ηγεσίας». Δεν θυμόμαστε κάτι ανάλογο, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε κιόλας…

«Από το “καλείται” ορισμένοι ταξίδευσαν στο “ο Μητσοτάκης τα κατάφερε”. Τόση αγωνία για να μην τα καταφέρει;» διερωτάται στο άρθρο του ο Μαυρίδης «Ας σωθεί η χώρα από τα αδιέξοδά της και το συζητάμε! Και Μωυσής και Ηρακλής και εθνικός ηγέτης».

Και καταλήγει ότι ενάντια σε ψεύδη και κατηγορίες, θα δοθεί η συνέχεια στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.