«Δεν πιστεύω για σας όσα λέγονταν κάποτε στο Alter, ή μήπως να τα πιστέψω;»: Σφοδρή επίθεση Χαϊκάλη σε Λιάγκα - Σκορδά (Pic)

«Δεν πιστεύω για σας όσα λέγονταν κάποτε στο Alter, ή μήπως να τα πιστέψω;»: Σφοδρή επίθεση Χαϊκάλη σε Λιάγκα – Σκορδά (Pic)

Φανερά εξοργισμένος με το σημερινό ρεπορτάζ του «Πρωινού».

Τη δική του απάντηση έδωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» των Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά, ο Παύλος Χαϊκάλης, σχετικά με το ρεπορτάζ περί άδειου θεάτρου στην πρεμιέρα του στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός έκανε πρεμιέρα με ελάχιστους θεατές, ο Χαϊκάλης, όμως, έδωσε τη δική του εκδοχή βγάζοντας κυριολεκτά ψεύτες τους Λιάγκα – Σκορδά, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για αναληθές ρεπορτάζ.

Ακόμα, δε δίστασε να ρίξει ευθείες βολές στους δύo παρουσιαστές και πρώην ζευγάρι, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν… σκελετοί στη ντουλάπα τους από τα χρόνια του Alter.

Αναλυτικά η απάντησή του:

«Κε Λιάγκα και Κα Σκορδά.
Τα πλάνα που δείξατε είναι από γενική δοκιμή και τα πήρατε από το διαφημιστικό του Καναλιού για τη παράσταση. Ήταν στο θέατρο στη Λεμεσό και όχι στο Παραλίμνι.

Θέλετε να μειώσετε εμένα. Σας καταλαβαίνω. Τόσους ανθρωπους που δουλεύουν εδώ δεν τους σκέφτεστε; Πικράθηκα με τόση χαρά που είδα στο πρόσωπο σας. Τόση κακία γιατί; Όχι δεν ήταν γεμάτο το θέατρο. Αλλά ούτε και άδειο. Και μην πιστεύετε όσα λένε οι άλλοι, όπως δεν πιστεύω για σας όσα λέγονταν κάποτε στο Alter.

Η μήπως να τα πιστέψω;;;;;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.