Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

«Βόμβα» Λάκη Λαζόπουλου: Κατήγγειλλε το απίστευτο για τον Αντώνη Κανάκη… (Vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του.

Σε μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Love radio 97.5» και μίλησε για όλους και για όλα.

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η επικαιρότητα. Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Θυμίζουμε ότι ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται ότι διοχέτευσε στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές με πρώην συντροφό του χωρίς την έγκρισή της.

Η υπόθεση είναι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ σημείωσε ότι το σύστημα δε θέλει την πολιτική σάτιρα. Όπως σημείωσε μάλιστα η υπόθεση αυτή «διέλυσε» την παρέα από τη Θεσσαλονίκη.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Προκάλεσε ζημιά σε όλους τους Ράδιο Αρβύλα. Τους ανακάτεψε, τους διέλυσε. Με τους Αρβύλα πάντως, πέρα από το ότι είναι πραγματικό γεγονός αυτό με τον Παναγιωτόπουλο, φαίνεται ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς. Να πάμε σε εκλογές χωρίς καμία αντίθετη φωνή» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε και το ενδεχόμενο εκλογών. Παράλληλα υπογράμμισε τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.