Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Κίνηση - ντροπή για την αποκάλυψη της ταυτότητας της κοπέλας που έκανε την καταγγελία

«Έκαναν παρέα»: Η άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Αναγνωστόπουλο και την Κάρολαϊν

Τι συνδέει τον παρουσιαστή με τη γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο πρώην πλέον στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η υπόθεση έχει φτάσει στη δικαιοσύνη εδώ και χρόνια και παραμένει σε εκκρεμότητα. Ο παρουσιαστής εδώ και χρόνια είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αλόννησο όπου είχε και σπίτι και περνούσε μεγάλο μέρος της ζωής του.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η κατοικία που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν κοντά στο πατρικό σπίτι της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα ο παρουσιαστής είχε γνωριστεί με το ζευγάρι ενώ την 20χρονη κοπέλα την γνώριζε από μικρό παιδί. Η Κάρολαϊν, που ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική μιλούσε συχνά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης.

«Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν» ανέφερε η δημοσιογράφος. «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. Η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλο» πρόσθεσε η Κέλλυ Χεινοπώρου

«Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.