Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ραλλία, βγάλε τον σκασμούλι»

Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ραλλία, βγάλε τον σκασμούλι»

Με ποια αφορμή;

Ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός και τηλεπαρουσιαστής ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχει γράψει τη δική του πορεία στα ελληνικά media και ήταν, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, από τους πρώτους που έκανε εκπομπή ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, τον Top FM 92,3 παρουσιάζοντας την πρώτη του δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «6ος όροφος».

Δέκα χρόνια μετά έγραψε πετυχημένους στίχους που του χάρισαν συνεργασίες με πολλούς τραγουδιστές όπως τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιαννόπουλος είναι αρκετά ενεργός στα social media και δεν… μασάει τα λόγια του. Και στράφηκε, εσχάτως, ενάντια στη Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ κι ένα χρόνο.

«Λόγω των παλιών συνεργασιών όταν επιμελήθηκα προγράμματα στα οποία τραγουδούσες και μιας συμπάθειας που υφίσταται, θα στο πω γλυκά: άραξε στο “έδρανο-λαχείο” πάρε την μισθάρα κι όταν σου έρθει να ανέβεις στο βήμα σκέψου μήπως θα ήταν σοφότερο να βγάλεις τον σκασμούλι», έγραψε ο Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στο κατηγορώ της Χρηστίδου κατά της ΝΔ, για τους νεκρούς της Marfin…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.