Γέμισε… νέους διευθυντές η ΕΡΤ

Γέμισε… νέους διευθυντές η ΕΡΤ

Ολοκληρώνεται σταδιακά η πλήρωση των θέσεων.

Με στόχο την αξιοποίηση και ανάδειξη έμπειρων στελεχών της, η ΕΡΤ ολοκληρώνει σταδιακά την πλήρωση των θέσεων ευθύνης του νέου οργανογράμματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Διευθυντής των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ τοποθετήθηκε ο Τάσος Ρωσόπουλος, τη Διεύθυνση Απόδημου Ελληνισμού αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαντουρέκας Μαχαίρας, ενώ στη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας τοποθετείται η δημοσιογράφος Δώρα Χειράκη, διαδεχόμενη τον επιτυχημένο Παναγιώτη Τσολιά.

Στα ερτζιανά, τις υποδιευθύνσεις του Δεύτερου Προγράμματος και του Kosmos αναλαμβάνουν αντιστοίχως η Μαρία Κοζάκου και ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και, του Τρίτου Προγράμματος, η Βιργινία Νείλα, ενώ ο σχεδιασμός του προγράμματος του Τρίτου λόγω και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του θα πραγματοποιείται από κοινού με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Τέλος, στη νεοσυσταθείσα Γενική Διεύθυνση Marketing και  Εμπορικής Εκμετάλλευσης τοποθετούνται η Παναγιώτα Ξύδη ως Προϊσταμένη του Τμήματος Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ψηφιακών Μέσων και η Ελένη Θώδου ως Προϊσταμένη του Τμήματος Έρευνας και Ανάλυσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.