Τούνη στον Τριανταφυλλόπουλο: «Μετά το 'γύρισμα' του βίvτεο ξύπνησα στο σπίτι του Φιντιρίκου - Είπε στον Μάκη 'πάρ'τη και φύγετε'» (Vid)

Τούνη στον Τριανταφυλλόπουλο: «Μετά το ‘γύρισμα’ του βίvτεο ξύπνησα στο σπίτι του Φιντιρίκου – Είπε στον Μάκη ‘πάρ’τη και φύγετε’» (Vid)

Όλα όσα είπε η γνωστή influencer.

Η Ιωάννα Τούνη έλυσε τη σιωπή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μίλησε για όλους και για όλα στον δημοσιογράφο, λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε ξανά με το revenge porn βίντεο που κυκλοφόρησε.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε ανοιχτά για την σχέση που είχε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση τονίζοντας ότι τον ήξερε. Η influencer επιβεβαίωσε ότι μετά τη νύχτα που πήγε με τον άνθρωπο που διέρρευσε το βίντεο, ξύπνησε στο σπίτι του επιχειρηματία.

Σημείωσε μάλιστα ότι έχει χάσει τον εαυτό της από την υπόθεση αυτή.

«Αυτό που θυμάμαι όταν ξεκίνησα να συνέρχομαι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν να γυρίζει ο Μάκης στο σπίτι και να μαλώνει με τον Φιντιρίκο για ένα λόγο άγνωστο για μένα τότε. Άκουσα φωνές. Να μαλώνει ο Μάκης με τον Φιντιρίκο. Και να λέει ο Φιντιρίκος “πάρ’ την κοπέλα τώρα και σήκω φύγε από εδώ πέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

«Από αυτή την κατάσταση έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, βλέπω παντού εχθρούς. Νιώθω μόνη. Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Δε μπορεί μετά από όλα αυτά ένας άνθρωπος να βγει και να πει ότι εγώ βγήκα κερδισμένη. Είμαι στιγματισμένη και θα είμαι για όλη μου τη ζωή» συμπλήρωσε η γνωστή influencer.

Η Ιωάννα Τούνη είπε ακόμη ότι είναι επιθυμία της να κάνει οικογένεια. Υπογράμμισε ωστόσο ότι φοβάται το bullying που θα υποστούν τα παιδιά της λόγω του βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με την ίδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.