Σία Κοσιώνη | Η απάντησή της σε όσους αμφισβήτησαν την αντικειμενικότητά της λόγω Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη | Η απάντησή της σε όσους αμφισβήτησαν την αντικειμενικότητά της λόγω Μπακογιάννη

Ξεκάθαρη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πως δεν μπλέκονται ο ένας στα πόδια του άλλου.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα ζευγάρι που έχει ακούσει πολλά, κυρίως γιατί έχουν ιδιότητες που εμπλέκονται και στο μυαλό πολλών υπάρχει μια έννοια συνδιαλλαγής. Πολλές είναι οι φορές που η παρουσιάστρια έχει κατηγορηθεί ότι προωθεί το έργο του συζύγου της ως δημάρχου και της κυβέρνησης που ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θείος του συζύγου της.

Κατά την παρουσία της στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στο MEGA, που θα προβληθεί το μεσημέρι της Κυριακής, η Σία Κοσιώνη απάντησε σε σχετική ερώτηση για το αν διαπλέκονται οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες και ήταν ξεκάθαρη πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το μόνο που ομολόγησε ότι υπάρχει, είναι ότι πολλές φορές τη σταματούν στη γειτονιά που μένουν, για να διορθωθούν κάποιες υποδομές και δεν διστάζει να το επικοινωνήσει στον Κώστα Μπακογιάννη για να επιληφθεί.

«Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλλουμε και την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό. Μου ζητάει τη γνώμη του κι εγώ του ζητάω τη γνώμη του.

Του ζητάω να βοηθήσουμε ανθρώπους. Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. “Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο”, φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δε θα έρθει όμως ποτέ να μου πει να παίξω ένα συγκεκριμένο θέμα στο δελτίο. Επ΄ουδενί», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.