Σε καθεστώς προστασίας ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την καταγγελία περί συμβολαίου θανάτου

«Εδώ δεν ενημερώνεται ο Δένδιας»: Το βιτριολικό σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη που «σφάζει» την κυβέρνηση (Pic)

Έγινε viral πολύ γρήγορα...

Το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης είναι στραμμένο εδώ και αρκετό καιρό- μα απείρως περισσότερο τις τελευταίες δύο εβδομάδες- στην Ουκρανία. Τα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο με την Ρωσία προκαλούν ντόμινο εξελίξεων σε όλο τον πλανήτη, με τις υπόλοιπες χώρες να καλούνται, ατύπως, να «διαλέξουν στρατόπεδο».

Μέσα σ’ αυτό το εμπόλεμο πλαίσιο, λοιπόν, γνωστοποιήθηκε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, ο οποίος συνεχίζει να… μη μας τα λέει καλά.

Εδώ, όμως, υπάρχει ένας αστερίσκος: η συγκεκριμένη επικείμενη συνάντηση (που δεν έχει γίνει επίσημη, για την ώρα) μαθεύτηκε από την πλευρά των Τούρκων- από το επιτελείο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλαδή, και όχι από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Αυτή ήταν η αφορμή για ένα πολύ δηκτικό σχόλιο από τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος «επιτέθηκε» στην κυβέρνηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης: «Από τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, μαθαίνουμε ότι ο @kmitsotakisθα συναντηθεί με τον Ερντογάν. Εδώ κόμματα, πολιτικοί αρχηγοί και δημοσιογράφοι δεν ενημερώνονται για την ατζέντα του πρωθυπουργού. Τώρα θα μου πείτε εδώ δεν ενημερώνεται ο ΥΠΕΞ της χώρας @NikosDendias»

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet του Βαξεβάνη που έγινε πάρα πολύ γρήγορα viral:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.