Αυτό είναι το μέλλον του πρωινού του Mega

Αυτό είναι το μέλλον του πρωινού του Mega

Τι γίνεται με την «Κοινωνία ώρα Mega».

Είναι μία από τις εκπομπές του νέου Mega που άφησε ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του σταθμού, αφού τις περισσότερες μέρες σημείωνε ποσοστά άνω του μέσου όρου.

Ο λόγος για την πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αν και αρχικώς υπήρχε η τάση να αλλάξουν τα πρόσωπα.

Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, με σκοπό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού.

Η εκπομπή κινείται σταθερά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού από πλευράς τηλεθέασης, θεωρείται το πρόγραμμα που κινείται πιο κοντά στις προδιαγραφές που είχαν τεθεί για την επανέναρξη, την ώρα που επιβεβαιώνεται ο προβληματισμός για άλλα προγράμματα, ενώ στο κάδρο μπαίνουν και εκπομπές με καλές επιδόσεις που δεν θεωρούνται ωστόσο και τόσο… megaλο προϊόν.

Εξ ου και στο Mega αποφάσισαν να δώσουν ευκαιρία στον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου για να συνεχίσουν και στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.