Εν μέσω κορωνοϊού ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη μεγάλη μεταγραφή της επόμενης χρονιάς

Εν μέσω κορωνοϊού ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη μεγάλη μεταγραφή της επόμενης χρονιάς

Έτοιμος να εντάξει μία σημαντική προσθήκη.

Όλα τα κανάλια στην περίοδο που διανύουμε είδαμε να βάζουν στο ντουλάπι τα νέα project και να παγώνουν τον προγραμματισμό της φετινής σεζόν. Ο κορωνοϊός άλλαξε εντελώς το τηλεοπτικό τοπίο και πλήθος παρουσιαστών και συντελεστών σε εκπομπές μένει σπίτι του δουλεύοντας από εκεί.

Παρόλα αυτά κάποιοι σταθμοί μελετούν το σχέδιο της επόμενης χρονιάς με τις μεταγραφές να είναι αναγκαίες σε μία τηλεόραση που ενδέχεται να αλλάξει ακολουθώντας τις αλλαγές που θα φέρει και στην κοινωνία ο covid-19.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου, όπως αυτό μεταφέρθηκε στην εκπομπή «Mεσημέρι Yes» o ANT1 σκοπεύει να διεκδικήσει την Αγγελική Νικολούλη για να την εντάξει στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Ο ALPHA και επί πολλά χρόνια παρουσιάστριά του δεν έχουν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους ενώ ήδη από το καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια για μετακόμιση της δημοσιογράφου. Μέσα στη χρονιά τα σενάρια πάγωσαν και η παρουσιάστρια δεν ακολούθησε τον δρόμο που πήρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και από το τέλος της σεζόν η Ελένη Μενεγάκη.

Παρόλα αυτά οι συζητήσεις που έγιναν είχαν ως κεντρικό θέμα τη μείωση του μπάτζετ της εκπομπής και των απολαβών της παρουσιάστριας και συντονίστριάς της.

Αυτό το κλίμα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτούν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 για να εντάξουν ένα πολύ δυνατό χαρτί στον τομέα των κοινωνικών εκπομπών, κάτι που λείπει εντελώς από τον σταθμό στην παρούσα φάση.

Εν μέσω κορωνοϊού ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη μεγάλη μεταγραφή της επόμενης χρονιάς