«Την Κυριακή τελειώνουμε»: Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Πάτρας

«Την Κυριακή τελειώνουμε»: Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Πάτρας

Τι ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Οι 3 κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών γεννώντας πολλά ερωτήματα στις Αρχές.

Από την στιγμή που την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανθρωποκτονιών στην Αθήνα, δεκάδες εικασίες και σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους. Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν από πολύ κοντά την υπόθεση.

Μέσω των ρεπορτάζ τους στην εφημερίδα «Μπαμ» και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχει φωτίσει άγνωστες πτυχές του μυστηρίου.

Μάλιστα βρέθηκε μαζί με τους ιατροδικαστές στο στόχαστρο της οικογένειας, που μέσω του δικηγόρου Λύτρα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με όσα βγαίνουν στο φως. Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε το βράδυ της Τετάρτης ένα αινιγματικό tweet για την υπόθεση.

«Την Κυριακή τελειώνουμε! Και με τους μεν και με τους δε (οι οποίοι προσπαθούν να συγκαλύψουν για μα μην εκτεθούν φίλοι και γνωστοί)!» ανέφερε ο δημοσιογράφος χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί.

Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με νέο tweet: «Επί 20 ήμερες μας απειλούν, μας λοιδορούν, μας χλευάζουν, μας στοχοποιούν μέσω Δελτίων Τυπου. Τους απαντάμε: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.