Πρεμιέρα στον ALPHA με νέα ομάδα για το «Καλύτερα δεν γίνεται»

Κλείνει στόματα: Η Ναταλία Γερμανού απαντά για τα 12.000 ευρώ που ζητήθηκαν απ’ τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Τι πραγματικά ισχύει.

Tην απάντησή της έδωσε η παρουσιάστρια του ALPHA, Ναταλία Γερμανού, στις φήμες που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στο Twitter και να την εμπλέκουν με τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου, φωτογραφίζοντάς την ως την παρουσιάστρια που του ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό για να παίξει για λίγη ώρα στον γάμο του.

Όλα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις του παραγωγού και μουσικού για μία παρουσιάστρια την οποία προσέγγισε ο ίδιος ώστε να παίξει μουσική στον γάμο του και εκπρόσωπός της του απάντησε ότι η ίδια θα ήθελε 12.000 ευρώ για να παίξει 45′ μουσική στον γάμο.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», δήσωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και το Twitter πήρε φωτιά.

Χρήστης στα social media σχολίασε πως η μόνη παρουσιάστρια που είναι και dj είναι η Ναταλία Γερμανού άρα αυτή ζήτησε τα χρήματα από τον καλλιτέχνη. Η ίδια του απάντησε άμεσα γράφοντας:

«Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με» ενώ απαντώντας σε επόμενο tweet συμπλήρωσε: «Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

Κλείνει στόματα: Η Ναταλία Γερμανού απαντά για τα 12.000 ευρώ που ζητήθηκαν απ’ τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.