Ιωάννα Παλιοσπύρου | Νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα της (Pic)

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο διατηρεί σχέση μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι και πάλι ερωτευμένη.

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της έχει ανοίξει η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η νεαρή κοπέλα έγινε σύμβολο δύναμης για τη στάση που έχει επιδείξει μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με το καυστικό υγρό πριν από περίπου δύο χρόνια έξω από τη δουλειά. Για την υπόθεση καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών Έφη Κακαράντζουλα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη νέα της ζωή στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρο Θεοδωράκη.

Η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε χωρίς τη μάσκα της και αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter που εξέφρασαν για άλλη μία φορά τον θαυμασμό τους. Ο Σταύρος Θεοδωράκης τη ρώτησε μάλιστα για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο άνδρες.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να τον εμπιστευθεί.

Δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.