Eurovision 2022 - Στοιχήματα | Σε ποια θέση βλέπουν Ελλάδα και Κύπρο

Eurovision 2022 – Στοιχήματα | Σε ποια θέση βλέπουν Ελλάδα και Κύπρο

Τι δείχνουν τα στοιχήματα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision έχει ξεκινήσει. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου θα διεξαχθεί στο Τορίνο ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού μετά την περσινή νίκη των Maneskin.

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη θα λάβει μέρος στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου. Η Κύπρος με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου βρίσκεται στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει στις 12 του μήνα.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 14 Μαΐου.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για την ιταλική πόλη το Σάββατο 30 Απριλίου. Τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together» να παίρνει την 3η θέση στον πρώτο ημιτελικό και το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί τα στοιχήματα δίνουν τη χώρα μας στην 7η θέση.

Η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Ela» για λογαριασμό της Κύπρου βρίσκεται στην 9η θέση, κάτι που σημαίνει πως περνάει οριακά στον μεγάλο τελικό. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό τα στοιχήματα δίνουν την Κύπρο στην 17η θέση.

Μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, σύμφωνα με τα στοιχήματα είναι η Ουκρανία. Σημειώνεται ότι η Ρωσία έχει αποκλειστεί από τη φετινή διοργάνωση μετά την εισβολή σε ουκρανικό έδαφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.