Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη στον ALPHA;

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη στον ALPHA;

Ποιο πρόσωπο έχουν βολιδοσκοπήσει οι άνθρωποι του καναλιού.

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την τελευταία της σεζόν στον ALPHA με τις δύο πλευρές να μην ανανεώνουν την πολύχρονη συνεργασία τους και την παρουσιάστρια να έχει παραδεχτεί ότι θα κάνει ένα τηλεοπτικό διάλειμμα την χρονιά που ακολουθεί.

Το κανάλι έδειξε με την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τη μη ανανέωση της Ελένης Μενεγάκη ότι τα τεράστια συμβόλαια στις παρουσιάστριες του καναλιού δε θα υπάρχουν πια και αυτό φαίνεται και από το μειωμένο μπάτζετ που ζητήθηκε από την Αγγελική Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ».

Οι άνθρωποι του καναλιού αναζητούν πιο προσιτές οικονομικά λύσεις για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται στο πρόγραμμα και φαίνεται πως έχουν εντοπίσει την ιδανική αντικαταστάτρια για το κενό της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tlife,gr, δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καινούργιου η οποία είναι μία σταθερή δύναμη με εγγυημένα υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο πρωινό του Open.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είναι αρνητική στην πρόταση η οποία αφορά πρωινή εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα είναι στο ίδιο κόνσεπτ του εναλλακτικού πρωινού που παρουσιάσει στο Open, με σκετς και ιστορίες που περιέχουν σενάριο και συζητιούνται με τη συμμετοχή του κόσμου.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι συζητήσεις θα προχωρήσουν μετά το Πάσχα.