Η πρώτη φωτό του μετά από χρόνια: Συγκινεί η νέα εικόνα του Πασχάλη Τερζή (Pic)

Mετά από χρόνια: Η πρώτη εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή με μπαστούνι (Pics)

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με μεγάλη καριέρα στο λαϊκό τραγούδι, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα.

Ο Πασχάλης Τερζής ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει μάλιστα σπίτι με κήπο όπου είναι και η αγαπημένη του ασχολία.

Ο Πασχάλης Τερζής εμφανίστηκε μετά από χρόνια σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις σχετικές φωτογραφίες εμφανίζεται με μπαστούνι.

«ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι | Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.

Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάναε περισσότερα απο 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση.

Ραντεβού με όλους στη μεγάλη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 19:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ!

Οι παλαίμαχοί μας θα είναι εκεί και πρέπει να είμαστε όλοι μας, ώστε να παραμείνει το ίδιο υψηλό επίπεδο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς και άσβεστη η διαχρονική αγάπη στην ομάδα!» ανέφερε η σχετική ανάρτηση στο facebook.

Mετά από χρόνια: Η πρώτη εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή με μπαστούνι (Pics)

Mετά από χρόνια: Η πρώτη εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή με μπαστούνι (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.